Personvernerklæring

RogalandCrew (org.nr: 997817567) ("oss", "vi" eller "vår") driver nettstedet https://hundvaglan.no ("Tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og utlevering av personlig informasjon når du bruker vår tjeneste.

Vi bruker dine personlige opplysninger til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke Tjenesten, godtar du samlingen og bruken av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i disse personvernsreglene, har vilkår som brukes i personvernpolitikken de samme betydningen som i andre vilkår og betingelser, tilgjengelig på https://hundvaglan.no

Informasjonsinnsamling og bruk

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personlige identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til, ditt navn, telefonnummer, postadresse, annen informasjon ("Personlig informasjon").

Loggdata

Vi samler inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker vår tjeneste ("loggdata"). Disse loggdata kan inneholde informasjon som datamaskinens IP-adresse (Internet Protocol), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene og andre statistikk.

Cookies

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Vi bruker "cookies" for å samle inn informasjon. Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår tjeneste, å yte Tjenesten på våre vegne, å utføre servicerelaterte tjenester eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan våre nettsider brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personlige opplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke den til andre formål.

Sikkerhet

Sikkerheten til dine personlige opplysninger er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller elektronisk lagringsmetode, er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernregler eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Du anbefales å gjennomgå disse personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i disse personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om disse personvernreglene, vennligst kontakt oss.


Sist oppdatert: 18. juli 2017© Copyright RogalandCrew 2008 - 2022 - Org. nr: 997 817 567
Personvernerklæring - Bildegalleri