Informasjon
Sted: Hundvåg bydelshus
Postadresse: Ulsnesveien 11, 4085 Hundvåg
Starter: 27. October 2017, klokka 20:00
Slutter: 29. October 2017, klokka 12:00
Pris: kr 100,- *
Maks deltakere med fast plass: 60stk

Dette arrangementet den er nummer tolv i rekken av LAN som har vært arrangert av RogalandCrew på Hundvåg bydelshus. Vi kommer tilbake med dato snart! :-)

Vi garanterer morsomme og sosiale dager sammen med flere andre som deler samme interesse.

Praktisk informasjon

Besøksbilletter: Det vil bli solgt besøksbilletter i døren. Alle som skal kjøpe besøksbillet må ha registrert bruker på hundvaglan.no (på forhånd) - pris på besøksbillett er 100kr som betales i døren. Du får da tilgang til hele arrangementet, uten fast plass.

Nettverk: Helswitchet nett på 1000 Mbit/s til deltakere og 1000 Mbit/s mellom bordswitchene.
Trådløst nettverk: Ja
Internett: Lyse/Altibox
Strøm: 230 volt - maks 1.5 ampere (A) pr. plass.
Ankomst: Ta helst med deg legitimasjon, informasjonen på legitimasjonen må stemme overens med brukeren til en betalt billett.

Tilgjengelighet:
Hundvåg Bydelshus er i stor grad tilrettelagt for alle.

Underholdning:
Diverse stage compos (drag queen, popcorn spising, cola styrting osv.). Det vil også være musikk som ønskes av deltakerene!

Sanitærforhold:
Det finnes toaletter med vask i lokalet. Det er ikke noen muligheter for dusjing. Vi anbefaler derfor deltakerene å gå hjem for å dusje.

Parkering:
Det finnes ca. 10 parkeringsplasser likeved lokalet.

Soving:
Det blir avsatt eget område til soving. Vi anbefaler deltakerene å ha med liggeunderlag, pute og sovepose. Vi ønsker ikke soving i andre fellesområder, av hensyn til sikkerheten under en eventuell evakuering.


Mat/Drikke:
Det vil være en kiosk med vanlige butikk priser. Her vil det selges, brus, nudler, pizza ol. Dette er ikke noe næringsrik mat derfor anbefaler vi deltakerene om å spise hjemme evt. ta med en niste.

* Pris kan variere uten forvarsel, bestilte billetter beholder prisen som stod oppgitt på denne siden under bestillingen.

© Copyright RogalandCrew 2008 - 2021 - Org. nr: 997 817 567
Personvernerklæring - Bildegalleri