For foreldre
RogalandCrew har arrangert datasamlinger siden 2008. Dette er organisasjonen som står bak arrangementet. Gruppen som leder arrangementet er arbeidsutvalget. Personene som sitter i dette utvalget er alle ansvarsfulle personer med lang erfaring innen denne typen arrangement.

Selv om RogalandCrew ikke garanterer for sikkerhet til deltakerne kan vi love at vi vil gjøre vårt ytterste for at ditt barn skal ha en fin ferie og komme fornøyd (og trøtte?) hjem.

Vi har ingen aldersgrense, det eneste vi krever er at deltakeren kan ta vare på seg selv og vet forskjellen mellom rett og galt. Vi driver ikke noen barnehage bare slikt at dette er sagt.

De som er under 13 år må ha foreldre eller annen omsorgsperson til å skrive under på samtykkeskjemaet som gir tillatelse til at vedkommende får delta på arrangementet. Vi krever også at vedkommende har mobil på seg hele tiden og har mulighet for å lade den opp når den går tomt for strøm. Vi vil ta kontakt med de som er skrevet opp på skjemaet i tvilstilfeller.

Skjemaet kan skrives ut hjemme og at man får underskrift før man går eller man kan få underskrift ved ankomst til HundvågLAN. Vi vil ha tilgjengelig skjemaer i døren.

Skjemaet finner du her (pdf) (Krever Adobe Reader eller annen PDF leser)

Alle som deltar blir registrert med navn, adresse, telefonnummer, vi har ikke oversikt over hvor den enkelte befinner seg til en hver tid så deltakeren må ha mobil påslått. Vi har ikke mulighet for å begynne å lete etter deltakere.

RogalandCrew har aldri i sin historie hatt problemer med rus eller større tyverier og har stortsett bare god erfaring med hyggelige deltakere. Oppdager vi berusede personer vil vi straks ta kontakt med foreldre (evt. politi) og få disse sendt hjem. Dette bryter sterkt med reglementet vårt og det faktum at vi arrangerer et rusfritt ungdomsarrangement. Vi har ikke hatt store tyveri som for eksempel datamaskiner under arrangementene våre. Det er riktig nok til tider tyveri av mindre gjenstander som datamuser, headset og mobiltelefoner. Vi mener det er viktig å varsle om dette på forhånd, siden det nesten alltid er uærlige mennesker blant oss på slike arrangement.

I lokalet har vi soveplasser/soverom, men vi håper og ønsker også at folk tar turen hjem for litt søvn. Rommene har betonggulv, så vi anbefaler sovende å bruke tykke liggeunderlag (luftmadrass etc.). Med det samme de er hjemme er det fordel å få litt mat og en dusj. Vi anbefaler dere som foreldre å sterkt oppfordrere til soving under arrangementet, selv om det kanskje ikke hjelper stort. Barnet deres vil trolig komme hjem trøtt.

Poden din må også få i seg litt mat. Vi har kiosk som selger både varm og kald mat samt drikke og annet snacks. Det er selfølgelig en fordel å sende med litt penger slik at deltakeren klarer seg bra. Prisene vi har ligger storsett på samme nivå som vanlige dagligvare priser som bør være greit overkommelig.

Skulle deltakeren ha noen som helst spørsmål eller behov i løpet av arrangementet vil vi være behjelpelige så langt det lar seg gjøre.
© Copyright RogalandCrew 2008 - 2021 - Org. nr: 997 817 567
Personvernerklæring - Bildegalleri